Preskocit navigáciu

Pracovná návšteva príslušníkov AČR


Pracovná návšteva príslušníkov AČR
V dňoch 19. a 20. júna 2019 sa uskutočnilo v priestoroch Úradu logistického zabezpečenia OS SR (ÚLZ OS SR) a priamo podriadených útvarov, Zásobovacej základne II. Martin a Zásobovacej základne III. Zemianske Kostoľany, bilaterálne pracovné stretnutie príslušníkov Agentúry logistiky Armády Českej republiky (AČR) a príslušníkov ÚLZ OS SR, ktoré nadväzovalo na predchádzajúce pracovné rokovania medzi odbornými funkcionármi logistiky AČR a OS SR.
Delegáciu AČR, ktorú viedol plukovník Pavel Salamon privítal veliteľ ÚLZ OS SR plukovník Jozef Ševčík. Po úvodnom slove prebiehali rokovania v jednotlivých expertných skupinách, zostavených za oblasť: Služba PHM a Služba prevádzky a opráv. Zároveň bolo sprostredkované rokovanie medzi delegáciou AČR a funkcionármi Brigády bojového zabezpečenia Trenčín s cieľom predstavenia štruktúry, rozhodujúcich úloh a spôsobilostí jednotlivých priamo podriadených útvarov brigády.
Obe zúčastnené strany vyjadrili prínos z pravidelných stretnutí spojených s výmenou praktických skúseností v rôznych oblastiach logistiky a dohodli sa na rozvíjaní ďalšej spolupráce.

Pracovná návšteva príslušníkov AČRPracovná návšteva príslušníkov AČR

Autor: sekretariát ÚLZ OS SR , Foto: sekretariát ÚLZ OS SR - Dátum: 20.06.2019
Čítanosť: 3631
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share