Preskocit navigáciu

Koncoročná pracovná porada veliteľa Úradu logistického zabezpečenia OS SR


Koncoročná  pracovná porada veliteľa Úradu logistického zabezpečenia OS SR

Poslednú pracovnú poradu veliteľa Úradu logistického zabezpečenia OS SR v tomto roku vykonal zástupca veliteľa, plukovník Peter Masár, dňa 11. decembra 2019 za prítomnosti hlavných funkcionárov ÚLZ OS SR a veliteľov priamo podriadených útvarov netradične v priestoroch renesančného kaštieľa v Zemianskych Kostoľanoch.
Priestory na vykonanie porady poskytla obec Zemianske Kostoľany v rámci rozvíjania civilno - vojenskej spolupráce v regióne. Príslušníci úradu absolvovali krátku prehliadku kaštieľa s múzeom. Odborný výklad poskytla pracovníčka obce Andrea Kopálová a rozšírila tak vedomosti o histórii obce, v ktorej katastri sa nachádza zásobovacia základňa.
Pracovnej porady sa zúčastnil aj plukovník Ján Molnár, náčelník odboru logistiky Štábu pre podporu operácií GŠ OS SR.
V súlade so schváleným programom porady vykonali náčelníci odborov a velitelia podriadených útvarov doklad splnenia vydaných úloh z predchádzajúceho obdobia a zámer plnenia úloh na ďalšie obdobie. V závere porady boli predstavené náčelníkmi služieb zámery plnenia hlavných úloh v roku 2020 zásobovacími základňami.
Zástupca veliteľa v závere odovzdal poďakovanie od náčelníka generálneho štábu OS SR za plnenie úloh vo výcvikovom roku. K nadchádzajúcim vianočným a novoročným sviatkom zaželal prítomným pokojné prežitie sviatkov a v novom roku veľa úspechov v práci i osobnom živote.


Koncoročná  pracovná porada veliteľa Úradu logistického zabezpečenia OS SR Koncoročná  pracovná porada veliteľa Úradu logistického zabezpečenia OS SR Koncoročná  pracovná porada veliteľa Úradu logistického zabezpečenia OS SR Koncoročná  pracovná porada veliteľa Úradu logistického zabezpečenia OS SR

Autor: nrtm. Jaroslav Novomestský , Foto: nrtm. Jaroslav Novomestský - Dátum: 11.12.2019
Čítanosť: 4169
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share