Preskocit navigáciu

Výber najlepšieho vojaka a poddôstojníka pre výcvikový rok 2019


Výber najlepšieho vojaka a poddôstojníka pre výcvikový rok 2019
21. novembra 2019 sa v priestoroch Úradu logistického zabezpečenia Ozbrojených síl Slovenskej republiky (ÚLZ OS SR) uskutočnil výber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a z hodnostného zboru poddôstojníkov. Kandidátov a členov komisie privítal na pôde úradu veliaci poddôstojník ÚLZ OS SR nadrotmajster Jaroslav Novomestský.
          Najlepším vojakom ÚLZ OS SR za výcvikový rok 2019 sa v hodnostnom zbore mužstva stal desiatnik Martin Drozd, strojník - špecialista Centra potrubnej dopravy, Zásobovacej základne III. Zemianske Kostoľany.
           Za najlepšieho poddôstojníka ÚLZ OS SR za výcvikový rok 2019 komisia vybrala rtm. Michala Števíka - veliteľa skupiny podpory velenia, Muničného skladu Nováky, Zásobovacej základne II. Martin.
„Som rád, že aj takouto formou môžeme oceniť vašu prácu a verím, že budete aj naďalej plniť úlohy zodpovedne a budete príkladom pre ostatných“ povedal veliaci poddôstojník ÚLZ OS SR pri vyhlásení výsledkov.


Výber najlepšieho vojaka a poddôstojníka pre výcvikový rok 2019 Výber najlepšieho vojaka a poddôstojníka pre výcvikový rok 2019 Výber najlepšieho vojaka a poddôstojníka pre výcvikový rok 2019

Autor: sekretariát ÚLZ OS SR , Foto: Zuzana Nachtmannová - Dátum: 21.11.2019
Čítanosť: 3866
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share