Preskocit navigáciu

Návšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej Lehote


Návšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej Lehote
Dňa 2. decembra 2016 pri príležitosti blížiacich sa sviatkov pokoja a lásky navštívili priestory Vojenskej polície Trenčín deti z Detského domova v Kráľovej Lehote. Na pôde Vojenskej polície ich privítal riaditeľ Vojenskej polície plk. PhDr. Michal MIGÁT.
Po krátkom príhovore riaditeľa VP deti predviedli pestrý kultúrny program, ktorý si pripravili. Na začiatku  chlapci zaspievali slovenskú hymnu. Príjemnú atmosféru umocnil prednes  prekrásnej básničky z vlastnej tvorby, ako poďakovanie za pozornosť, ktorú im venujú vojenskí policajti z Odboru výcviku a kynológie Vlkanová Hronsek pod vedením pplk. Ing. Mariána TURANSKÉHO.
Začiatok decembra je pre deti radostný a Mikuláš je prvá predzvesť vianočných sviatkov. Už tradične chodí medzi deti a rozdáva darčeky. Inak tomu nebolo ani teraz v priestoroch Vojenskej polície. Riaditeľ Vojenskej polície plk. PhDr. Michal MIGÁT osobne zaobstaral sladké mikulášske balíčky, ktorými obdaroval deti.
Nechýbalo malé pohostenie, ktoré deťom pripravili príslušníci Odboru podpory policajného výkonu Trenčín. Deťom čas spríjemnila prezentácia fotiek zo spoločných akcií a krátky film o činnosti Vojenskej polície. Na záver stretnutia sa deti osmelili, ich detské srdiečka pookriali a zaspievali príslušníkom Vojenskej polície pekné piesne.
Okrem radosti v detských očiach toto stretnutie prinieslo príjemné okamihy aj príslušníkom vojenskej polície v tomto už takmer predvianočnom čase. Želajme si teda navzájom sviatky plné lásky, pokoja a oddychu.

Návšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej LehoteNávšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej LehoteNávšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej LehoteNávšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej LehoteNávšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej LehoteNávšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej LehoteNávšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej LehoteNávšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej LehoteNávšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej LehoteNávšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej LehoteNávšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej LehoteNávšteva VP deťmi z Domova detí v Kráľovej Lehote

Autor: Vojenská polícia - Dátum: 02.12.2016
Čítanosť: 7707
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share