Preskocit navigáciu

Školili sme sa v ovládaní softvéru na dokumentovanie dopravných nehôd


Školili sme sa v ovládaní softvéru na dokumentovanie dopravných nehôd

V priestoroch Ústavu znaleckého výskumu a vzdelávania Žilinskej univerzity v Žiline sa dňa 17. mája 2016 uskutočnilo školenie na používanie softvéru PC-DRAW.
Vojenských policajtov z Odborov PV Bratislava a Prešov, Oddelenia vyšetrovania Trenčín a Odboru výcviku a kynológie Vlkanová-Hronsek privítal riaditeľ ústavu prof. Ing. Gustáv KASANICKÝ, CSc., ktorý sa v úvode venoval všeobecnej téme dokumentovania dopravných nehôd s použitím uvedeného softvéru.
Ing. Igor DIRNBACH následne pokračoval v prednáške spojenej s praktickým používaním PC-DRAW. Vzhľadom na šírku preberanej problematiky sa venoval najdôležitejším častiam potrebným pre spracovanie náčrtu a plánu miesta udalosti.

V závere sa všetci zúčastnení zhodli, že dôležité pre prax je jeho sústavné používanie nielen v pri spracovávaní dokumentácie z miesta reálnej dopravnej nehody, ale aj na cvičné účely.


Školili sme sa v ovládaní softvéru na dokumentovanie dopravných nehôdŠkolili sme sa v ovládaní softvéru na dokumentovanie dopravných nehôdŠkolili sme sa v ovládaní softvéru na dokumentovanie dopravných nehôdŠkolili sme sa v ovládaní softvéru na dokumentovanie dopravných nehôd

Autor: Vojenská polícia , Foto: Školili sme sa v ovládaní softvéru na dokumentovanie dopravných nehôd - Dátum: 17.05.2016
Čítanosť: 6160
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share