Pracovná porada veliteľa 4. pluku logistiky


Pracovná porada veliteľa 4. pluku logistiky 23. marca 2022 vykonal veliteľ 4. pluku logistiky plukovník Peter MASÁR pracovnú poradu za prítomnosti hlavných funkcionárov 4.plog a veliteľov priamo podriadených útvarov v priestoroch 46. krídla v Kuchyni.
Vykonanie pracovnej porady netradične v priestoroch mimo podriadenosť 4. pluku logistiky zorganizoval veliteľ 701. Centra vojenskej dopravy Bratislava (701.CVD) plukovník Roland SABOLČÍK a priamo súviselo s problematikou spojenou s prijatím a podporou zahraničných jednotiek na území Slovenskej republiky. Spoločne s veliteľom 701.CVD sa pracovnej porady zúčastnili náčelníci odborov podplukovník Ľubomír PANÁČEK a podplukovník Peter REHÁK.
V súlade s programom v prvej časti porady vykonali velitelia priamo podriadených útvarov a veliteľ 44. centra logistických služieb doklad splnenia vydaných úloh z predchádzajúceho obdobia.
Porada pokračovala prezentáciou 46. krídla kuchyňa a jeho spôsobilosťami, ktorú vykonal veliteľ 46. krídla plukovník Peter PROKOP spoločne so svojim zástupcom. Po prezentácii nasledovala ukážka prepravných spôsobilostí 46. krídla za použitia C-27J Spartan a možnosti vytvorenia logistického uzla. Veliteľ 4.plog poďakoval veliteľovi 46. Krídla za poskytnutie priestorov a prezentáciu.
V závere pracovnej porady veliteľ 701. Centra vojenskej dopravy Bratislava s náčelníkom Odboru medzinárodnej prepravy podplukovníkom Petrom REHÁKOM prezentovali zámer kreovania štruktúr logistickej podpory zahraničných jednotiek na území SR.


Pracovná porada veliteľa 4. pluku logistikyPracovná porada veliteľa 4. pluku logistikyPracovná porada veliteľa 4. pluku logistikyOcenenie príslušníka 4. pluku logistiky na slávnostnom akte

Autor: nrtm. Jaroslav Novomestský - Dátum: 23.03.2022
Čítanosť: 2889
Verzia pre tlač

Skočiť na menu